Nieuws
15-03-2017
verslag Politiek Café: Energie & Voedsel van de toekomst
 
alle nieuwsberichten
 
Verkiezingen
16-03-2014
Presentatie kandidaten top 15 verkiezingslijst
 
alle verkiezings-items
 
Activiteiten - Overige activiteiten
  Oproep; Zeg Nee tegen Schaliegas voor 9 juli a.s.  
 
 
Herhaalde oproep om een zienswijze in te dienen; voor 9 juli a.s. Waarschijnlijk heeft u begrepen dat er rond schaliegas op dit moment heel belangrijke ontwikkelingen spelen.
 
Minister Kamp heeft zijn plannen voorgelegd om via een onderzoek te gaan bepalen waar in Nederland naar Schaliegas geboord kan gaan worden. Iedereen in Nederland heeft tot woensdag 9 juli de tijd om een zgn zienswijze tegen zijn plannen in te dienen. Een zienswijze is niet meer en minder dan een brief waarin je schrijft wat je van zijn plan vindt. De minister moet vervolgens op elke individuele zienswijze antwoorden. Doen we niks dan dendert zijn trein door.
 
Waar je ook woont in Nederland; iedereen kan met (de gevolgen van) schaliegas te maken krijgen. Daarom een oproep om allemaal individueel (dus niet per gezin) een zienswijze in te dienen. Dat kan heel simpel. Er is een persoonlijke zienswijze als bijlage bijgevoegd. Die kun je letterlijk overnemen en van jouw naam voorzien. Je kunt de brief via mail versturen of via brief.
 
Via mail: kopieer de onderstreepte tekst hierna en zet die in je statusbalk. Je komt dan meteen op de goede pagina van het ministerie uit, waar je wat gegevens in moet vullen en vervolgens je briefbestand toe kunt voegen. https://respons.itera.nl/Formulier/Structuurvisie%20Schaliegas , zie ook onderstaande link
 
Je kunt ook een brief sturen naar: het Bureau Energieprojecten, Inspraakpunt conceptnotitie structuurvisie schaliegas, Postbus 23, 2290 AA Wateringen Uiteraard kun je ook een eigen zienswijze schrijven of wat onderdelen uit de brief wijzigen/toevoegen. Op de website van de gemeente Boxtel staan ook enkele andere voorbeelden van zienswijzen. Het gaat er vooral om dat het ministerie beseft dat geheel Nederland tegen schaliegasboringen is.
 
link ministerie
 
Meer informatie:
Zienswijze secr. Combinatie95
 
Klik foto voor vergroting!
 
 
 
REACTIEFORMULIER
 
Stuur ons uw reactie op bovenstaand bericht